Advies en hulp bij letselschade

Fysiotherapie Donders Arnhem

Fysio Donders, één zorgteam onder één dak. “Sinds september 2013 zitten we met onze hoofdpraktijk ‘Villa Voorzorg’ op de Velperweg 8 in Arnhem.

Onze praktijk zit op een driewijkenpunt waardoor we een breed publiek bereiken. Daarnaast hebben wij nog een locatie bij Indoor Action waar we veel sport groepen draaien. Dit maakt ons patiëntenbestand erg divers.

Ik heb de afgelopen jaren ook de kans gehad om mijn visie op zorg door te ontwikkelen en te realiseren: één zorgteam onder één dak. Ik ben namelijk van mening dat je kwalitatief betere zorg kunt bieden als er een breder team aanwezig is, dat verder kijkt dan alleen naar fysiotherapie. De praktijk is hierdoor gegroeid van zeven naar tweeëndertig specialisten.”

Multidisciplinair team

“Wij hebben binnen ons team verschillende specialisaties en zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, orthopedische klachten, acupunctuur, geriatrie, kinderfysiotherapie en sportblessures.

Naast de verschillende fysiotherapeuten is een heel multidisciplinair team van specialisten aanwezig in onze praktijk. Denk aan ergotherapeuten, diëtisten, psychologen, maatschappelijk werkers, een haptotherapeut en een podotherapeut.”

Controle over eigen leven

“Ook werken wij wekelijks met een revalidatie-arts op onze locatie om mensen met chronische pijn letselschade te helpen. We merken dat mensen hierdoor weer controle krijgen over hun eigen leven en weer verder vooruit kunnen. Een mooi proces om onderdeel van te mogen zijn.”

Als mensen daarna weer zelfstandig iets kunnen, dan geeft mij dat echt een kick.”

Meer weten over Fysio Donders

Wilt u meer weten over onze praktijk of wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan (026) 44 33 523 of mail info@fysiodonders.

Jurian Donders
Fysiotherapeut & praktijkmanager

Fysiotherapie Donders Arnhem

Zoeken

Nieuws

Nieuwe informatieve site
Alle informatie ten aanzien van letselschade vindt u vanaf nu op de nieuwe site

Vrije advocaatkeus bij letselschade?
Rechtsbijstandverzekerde met letsel heeft recht op vrije advocaatkeus.