Advies en hulp bij letselschade

Verwijspartners

Steunpunt Letselschade beoogt de hoogste kwaliteit te leveren aan haar klanten. Niet met een kluitje het riet in, maar klanten worden ├ęcht geholpen. Dit valt en staat met een goed netwerk van specialisten. Deze worden daarom nauwkeurig geselecteerd en benaderd.

Bent u nog niet door ons benaderd? Het kost veel tijd en werk om een netwerk samen te stellen. Voelt u zich vrij om zelf contact met ons op te nemen. Belt u dan met 0800-752 24 86 en vraag naar Oscar Hijink of mail info@steunpuntletselschade.nl

Verwijspartner worden?

Binnen het netwerk van verwijspartners vinden verwijzingen over en weer plaats. Als u als partner wordt opgenomen kunt u verwijzingen van andere verwijspartners verwachten en vice versa. Zo helpen wij samen de klant op de goede weg en elkaar te versterken.

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van de verwijspartners te delen. In de toekomst zal er een mogelijkheid komen voor (gecontroleerde) recensies en mogelijk ook een eigen keurmerk.

Kwaliteit verwijspartners

Alle verwijspartners moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die aan hen gesteld worden voor het vakgebied waarin zij opgeven specialist te zijn. Een lestelschade-advocaat zal lid moeten zijn van de Vereniging van Letselschade-advocaten en het Keurmerk Letselschade. Voor een medisch adviseur zal een lidmaatschap RGA worden verlangd, zoals van een arbeidsdeskundige het voltooien van de opleiding tot register expert (NIVRE) vereist is.

Kwaliteit wordt zorgvuldig gewaarborgd en bewaakt. We willen immers de klant een kwalitatief hoogwaardig product bieden.

Zoeken

Nieuws

Nieuwe informatieve site
Alle informatie ten aanzien van letselschade vindt u vanaf nu op de nieuwe site

Vrije advocaatkeus bij letselschade?
Rechtsbijstandverzekerde met letsel heeft recht op vrije advocaatkeus.