Advies en hulp bij letselschade

Management by horses en Burnout

Over Burnout is nog veel ‘ruis’ op de lijn. Burnout is een mismatch tussen gedrag en drijfveren en je primair niet je gevoel volgt. Het lichaam is in onbalans.

Waarom Management by Horses? Mijn werkwijze is uniek en inspirerend. Ik geef inzicht én realiseren verandering. Dat doe ik aangenaam doortastend: met mijn paarden en drijfverenscan. Je gaat van I wish naar I can.

Gewoon met mij in de wei staan, samen tussen de paarden. Een goed gesprek, beleven en ervaren gaat hand in hand.
 
Door mijn ervaring herken ik veel typische situaties waar jij, de organisatie, de afdeling, het team tegen aan loopt. De “standaard” aanpak die vroeger tot inzicht en oplossingen leidde, is niet meer zo effectief.

Met mijn workshops, trainingen, adviezen en ontwikkelingstrajecten wordt naadloos ingespeeld op vernieuwing. Het weerspiegelt  die kennis en ervaring samen met het aansprekende Management by Horses concept: paardenkracht en drijfveren.
Van huidig inzicht verder ontwikkelen naar compleet jezelf zijn, waarbij de paarden het jou laten voelen en ervaren.

Persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling

Waarom? Alleen mensen  maken organisaties, verbindend, authentiek en ontplooiend. Met die insteek ondersteun ik iedereen om, vanuit hun gevoel, de juiste keuzes te maken. Iedere dag opnieuw. Dat is mijn drive.

ResultatenVertrouwen: pijler samenwerking

Je leert en voelt bij mijn programma’s hoe je stappen vooruit kunt zetten. Vooral vertrouwen op jouw gevoel en hoe je dat iedere dag in je werk en leven in de praktijk brengt. Middels de drijfverenscan laat ik je zien hoe jij naar de wereld kijkt. Het is jouw bril hoe je naar de wereld kijkt.

De 7 typen persoonlijkheden met de verschillende manieren van communiceren. Je komt er achter welk type jij bent en leert hoe je het beste kunt omgaan met de andere 6 types
Manager: leer hoe je het beste kunt omgaan met de verschillende types in jouw team
Persoonlijk: geeft inzicht & meer richting bij je keuzes in je werk en je leven.

Onze aanpak is gericht op 3 pijlers:

  1. Inzicht geven
  2. Fysiek
  3. Gedragsverandering

Dat doen wij door gespecialiseerde fysieke training, drijfverenscan en paardencoaching.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Managment by Horses en wat ik kan betekenen. Ik sta jullie graag te woord, bel 06-20620404 of stuur een mail naar info@stopdeburnout.nl

Roger Rutten Wageningen / Bennekom

Management by Horse

Zoeken

Nieuws

Nieuwe informatieve site
Alle informatie ten aanzien van letselschade vindt u vanaf nu op de nieuwe site

Vrije advocaatkeus bij letselschade?
Rechtsbijstandverzekerde met letsel heeft recht op vrije advocaatkeus.