Advies en hulp bij letselschade

Crossdocks Houten

Crossdocks is een kleine, ambitieuze organisatie met een heel duidelijke doelstelling: mensen met een groot rijbewijs en een gezonde ambitie naar een baan in het beroepsgoederenvervoer begeleiden.

Crossdocks zorgt voor werving en selectie van gekwalificeerd personeel ten behoeve van transportondernemingen en de mogelijkheid van flexibele inzet van vakbekwame chauffeurs. Maar Crossdocks helpt en begeleidt ook plaatsing of herplaatsing van chauffeurs die tijdelijk uit de running raakten, bijvoorbeeld door een burn-out, ongeval of letsel / beperkingen.

Win-win situatie

Plaatsing en opleiding gebeurt in samenwerking met transportondernemingen, UWV, re-integratiebedrijven en verzekeraars. In het geval van uitval -bijvoorbeeld door letsel- wordt gekeken naar belastbaarheid en beperkingen. Zo mogelijk volgen aanpassingen van de werkplek, worden hulpmiddelen ingezet of voorzieningen getroffen.
In dit traject komen veel disciplines samen waarbij natuurlijk de medische beperkingen van betrokkene als uitgangspunt dienen. In samenspraak tussen medici, arbeidsdeskundigen, re-integratiedeskundigen en betrokken partijen zoals verzekeraar en advocaat/letselschadespecialist wordt een traject uitgestippeld en bekostigd.

In overleg wordt de chauffeur geplaatst voor het opdoen van ervaring in meerijden, planning en werken in de loods. Vaak met de inzet van een mentor-chauffeur, met als doel duurzame inzetbaarheid in het transportwezen.

Meer weten over Crossdocks?

Wilt u meer weten over ons, neem dan contact op met Gert Wich (06-53249 219) of mail naar info@crossdocks.nl

Crossdock Houten

Zoeken

Nieuws

Nieuwe informatieve site
Alle informatie ten aanzien van letselschade vindt u vanaf nu op de nieuwe site

Vrije advocaatkeus bij letselschade?
Rechtsbijstandverzekerde met letsel heeft recht op vrije advocaatkeus.