Advies en hulp bij letselschade

Counselling Consult Apeldoorn

Counselling Consult is een praktijk voor psychosociale hulp en begeleiding in Apeldoorn.

De praktijk bevindt zich in het Prins Gebouw aan de rand van het centrum van Apeldoorn, waar je een rustige en veilige sfeer vindt, waar je jezelf mag en kan zijn zonder dat er enig oordeel aan te pas komt.

De drijvende kracht achter Counselling Consult ben ik, Daniela Petkovski. Ik ben een gedreven deskundige stress counsellor, psychosociaal therapeut en trauma ervaringsdeskundige.

Begeleiding Counselling Consult

Ik begeleid psychisch stabiele mensen met een tijdelijk stressprobleem zoals relatie- en assertiviteitsproblemen en zij die in een tijdelijke crisis vastzitten door stress, zoals bij trauma, rouwverwerking of burn out.

Stress Counselling is een effectieve, therapeutische vorm van psychosociale hulp en begeleiding en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en zowel privé als in werk.

Persoonlijk, professioneel en effectief

Mijn persoonlijke één op één gesprekken met de cliënt zijn persoons- en oplossingsgericht en gebouwd op vertrouwen. Ik combineer gesprekken met gerichte oefeningen, mindfulness en praktische opdrachten om mijn cliënten inzicht te geven in hun situatie en gevoelswereld en hen te helpen positieve verandering mogelijk te maken.

Ik geloof namelijk in de kracht van ieder mens om psychische, fysieke en sociale uitdagingen in zijn leven aan te kunnen door zich aan te passen en de juiste keuzes te maken ook wanneer het even moeilijk is. Daarom help ik mijn cliënten aan inzichten in hun stress en begeleid hen naar een effectieve oplossing.

In mijn begeleiding ligt de focus op het emotioneel sociale welzijn van mijn cliënt en op de van daaruit voortkomende fysieke klachten. De pijnlijke of ongewenste situatie waarin mijn cliënt zich bevindt, zijn gedachten, gevoelens, gedrag en leefstijl worden allemaal behandeld zodat mijn cliënt optimaal geholpen wordt.

Passie en Traumaervaringsdeskundige

Counselling Consult is ontstaan vanuit mijn oprechte interesse in het menselijk gevoel, (negatieve) emotie en daaraan gekoppeld gedrag dat te veranderen is. Mijn passie is mensen te helpen naar een positief welbevinden en leren denken in mogelijkheden i.p.v. in beperkingen.

In mijn praktijk is meerdere keren bewezen dat positieve verandering mogelijk is, zelfs wanneer je denkt dat je geen mogelijkheden hebt. In mijn persoonlijk leven heb ik mogen ervaren wat een hoogenergetisch trauma met je kan doen, hoe zoiets je leven op de kop zet en verandering onmogelijk lijkt totdat ik inzichten aangereikt kreeg en wel de mogelijkheden zag.

Boosheid, pijn en verdriet, heb ik door psychosociale begeleiding in positiviteit kunnen veranderen en mijn balans teruggevonden.

Ik hecht grote waarde aan openheid, gelijkheid en wederzijds respect in mijn begeleiding. Alle informatie die aan bod komt is vertrouwelijk en wordt met niemand gedeeld.

Goed om te weten

Stress counselling wordt door de meeste zorgverzekeraars voor een deel vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de ABvC en de RBCZ wat een waarborging is van hoogkwalitatieve hulpverlening.

Het kennismakingsgesprek van ongeveer 30 min. is oriënterend en geheel kosteloos.

Meer weten over Counselling Consult Apeldoorn

Meer info over Stress Counselling en mijn werk vind je op: www.counsellingconsult.nl of bel 06 420 767 96.

Ik ontmoet je graag.

Een warme groet,

Daniela Petkovski
Stress Counsellor

Counselling Consult Apeldoorn

Zoeken

Nieuws

Nieuwe informatieve site
Alle informatie ten aanzien van letselschade vindt u vanaf nu op de nieuwe site

Vrije advocaatkeus bij letselschade?
Rechtsbijstandverzekerde met letsel heeft recht op vrije advocaatkeus.