Advies en hulp bij letselschade

Wat doet Slachtofferzorg?

Slachtofferzorg adviseert en begeleidt ongevalgedupeerden die letsel hebben opgelopen. Gedacht moet hierbij worden aan het geven van praktische tips, het verwijzen naar netwerkpartners specialisten, verstrekken van informatie over de juridische aspecten van de letselschadeprocedure en verstrekken van informatie over het opgelopen letsel (whiplash, niet aangeboren hersenletsel, handicaps etc).

Adviserend vanuit een ruime werkervaring is gebleken dat opgelopen letsel soms zeer ingrijpende invloed kan hebben op uwdagelijks leven. De geboden ondersteuning door Slachtofferzorg geniet veel draagvlak. Ook als nabestaande, familie of gezinslid, kunt u geconfronteerd worden met de gevolgen van een ongeval met letsel of overlijden.

Wie zijn wij?

Slachtofferzorg komt op voor de belangen van ongevalsgedupeerden, geeft geheel vrijblijvend adviezen en voorlichting, ondersteunt en verwijst. De medewerkers adviseren vanuit geruime praktijkervaring en hebben diverse gespecialiseerde opleidingen doorlopen variƫrend van Nederlands Recht, LSA/ Grotius, overlijdens- en letselschaderekenen, sociaal zekerheidsrecht tot de verzekeringstechnische aspecten.

Onze Doelstelling

Onze ervaringsdeskundigen en experts hebben zich enerzijds tot doel gesteld gedupeerden van een ongeval met letsel, helder en op uw persoonlijke situatie toegespitst te adviseren. Anderzijds wordt nagestreefd de vaak lang durende en ingewikkelde nasleep te verkorten en vereenvoudigen.

Ongevalsgedupeerden worden geheel vrijblijvend en kosteloos geadviseerd.

Over ons

Wilt u meer weten over smartengeld en het bepalen van de hoogte van de eis? Klik dan hier.

Zoeken

Nieuws

Nieuwe informatieve site
Alle informatie ten aanzien van letselschade vindt u vanaf nu op de nieuwe site

Vrije advocaatkeus bij letselschade?
Rechtsbijstandverzekerde met letsel heeft recht op vrije advocaatkeus.