Advies en hulp bij letselschade

Fysius, het antwoord op rugpijn!

Fysius Rugexperts heeft al jarenlange ervaring met het behandelen van cliënten met chronische rugpijn.

Gemiddeld hebben onze cliënten al 10,3 jaar lang rugklachten. “Mensen die bij ons komen zijn vaak verbaasd over de resultaten die er nog te behalen zijn. Leg u er niet bij neer, maar laten we samen werken aan uw rug!”

Volgens het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) heeft 1 op de 5 volwassenen last van terugkerende rugklachten. Dit zijn 2,6 miljoen mensen die elke dag merken hoe rugpijn hun dagelijks leven beïnvloedt. De klachten kunnen dermate van invloed zijn dat het niet meer mogelijk is om te werken, sporten of actief deel te nemen aan de activiteiten binnen het gezin. Fysius Rugexperts legt zich hier niet bij neer en werkt graag samen met u aan een optimaal behandelresultaat!

Gespecialiseerde fysiotherapie

Fysius is de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk in het behandelen van wervelkolomgerelateerde klachten, zoals rug-, nek-, bekken- en schouderklachten.

Fysius Rugexperts behandelconcept

Wat Fysius uniek maakt, is dat onze Rugexperts dagelijks alleen maar bezig zijn met het behandelen van mensen met rugklachten. Deze specialisatie zorgt ervoor dat wij zeer goede en blijvende resultaten behalen. We hebben ons eigen ‘Fysius fysius rugexpertsBehandelconcept’ ontwikkeld op basis van de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van de wervelkolom, met behandelmethoden die wetenschappelijk zijn bewezen.

Fysius Rugexperts heeft 28 gespecialiseerde behandelcentra in Nederland. De afgelopen jaren heeft Fysius al meer dan 100.000 cliënten geholpen met hetzelfde doel: een optimaal behandelresultaat. Cliënten waarderen Fysius met een 9.0 en 96% van de cliënten beveelt Fysius aan! (bron: ZorgkaartNederland)

Gratis Rugadvies

Heeft u last van uw rug, nek, bekken of schouder? Ter kennismaking nodigt Fysius u graag uit voor een gratis Rugadvies inclusief rugscan t.w.v. €48,50. Wij laten u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen.
Om een afspraak te maken of voor meer informatie, bel 0800-222 22 27 of kijk op www.fysius.nl.

Fysius werkt graag samen met u aan een gezonde rug!

Fysius Rugexperts

Zoeken

Nieuws

Nieuwe informatieve site
Alle informatie ten aanzien van letselschade vindt u vanaf nu op de nieuwe site

Vrije advocaatkeus bij letselschade?
Rechtsbijstandverzekerde met letsel heeft recht op vrije advocaatkeus.